Onze sloepen


Sloepverhuur Gorinchem biedt meerdere sloepen aan die u kunt huren, zodat u kunt varen door de mooie omgeving die Gorinchem te bieden heeft. Wij hebben zwemvesten voor kinderen en voor volwassenen die u er gratis bij kunt huren.

Sloep 1

Deze sloep is te huren zonder vaarbewijs. Er passen maximaal vijf volwassenen op. De sloep bevat luxe zitkussens. Mocht u meer beenruimte willen, dan kan u dit aangeven bij de medewerker. Hij verwijdert dan het middenstuk van de kussens zodat u meer beenruimte heeft.

Ook heeft deze sloep een zonnedek die elk moment in- en uitgeklapt kan worden. Zo kunt u zelf beslissen wanneer u in het zonnetje wilt zitten.  Deze sloep heeft een trapje zodat u na een verfrissende duik in de Linge weer gemakkelijk de sloep op kan.

Sloepverhuur Gorinchem sloep 1 huren varen Gorinchem

Sloep 2

Deze sloep is te huren zonder vaarbewijs. Er passen maximaal zes volwassenen op. De sloep bevat luxe zitkussens. Mocht u meer beenruimte willen, dan kan u dit aangeven bij de medewerker. Hij verwijdert dan het middenstuk van de kussens zodat u meer beenruimte heeft. Deze sloep heeft een zonnedek die elk moment in- en uitgeklapt kan worden. Zo kunt u zelf beslissen wanneer u in het zonnetje wilt zitten. Ook heeft deze sloep een voorkap die gemakkelijk in- en uitgeklapt kan worden. Dit is bijvoorbeeld ideaal als u vaart met kleine kinderen.

Ook bevat deze sloep een zwemtrapje, waardoor u weer gemakkelijk de boot op kan na een verfrissende duik in de Linge.

Sloepverhuur Gorinchem sloep 2

Sloep 4

Naast onze sloepen voor zes personen bieden wij ook een grote sloep aan waar maximaal 12 personen op passen. Deze sloep is op aanvraag. Mocht u geïnteresseerd zijn in het huren van deze sloep, neem dan contact met ons op. 

 

Enthousiast geworden na het lezen van de omschrijving van onze sloepen en wilt u ook varen in de omgeving van Gorinchem? Klik dan hier om een reservering te plaatsen. Onze sloepen zijn ook te vinden op bootverhuur-info.nl

bootverhuurgorinchem bootverhuur gorinchem boot bootverhuur varen omgeving gorinchem boot huren sloep varen vestingstad leerdam sliedrecht zuid-holland arkel linge merewede water linge lingevaren ecorecreatie varen over de linge fluisterboot elektrische boot weessteiger lingehaven lingesloep  giessen giessenvaren jachthaven kanaal sluis vestingstad